Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

Det å byggje hus er ein omfattande prosess, der ein startar med grunnmuren, og legg stein på stein. På same måten har firmaet Sverre Roald AS vorte utvikla sidan starten på 50-talet.

Det som i dag er eit velrenommert bygg- og bustadvarefirma, starta som ein liten snikkarverkstad på Vigra. Sverre Roald flytta til Gjøsund i 1957, og dreiv då med møbelutsalg, snikkerverkstad og trelastlager.

Hus starta vi med i 1973. To år seinare vart RoaldHus ein realitet, eit hussystem utvikla og produsert av Sverre Roald AS. Etter jamn og god vekst i mange år, vart det ei stor utviding i 1979, og dagens lokalitetar tok form.

Dei næraste bygningane rundt oss har også same eigarinteressene. (Sjå "Beslekta selskap") Giskesenteret kom til i 1988, her finn du m.a. Sprek 365/ Giske Treningssenter AS og Fokus Bygg AS, og Esso-stasjonen i 1990. I 2002 la vi til sides det eigenutvikla hussystemet RoaldHus og meldte oss inn i HellvikHus-kjeda. Sverre Roald AS vart aksjonær i Nordek AS og medlem i trelast og byggevarekjeda BK Byggkjøp i 2003. Endra namn til XL-BYGG i 2009 og er i dag ein del av Mestergruppen.

Firmaet er idag delt i to driftsselskap og presenterer seg under profilane, XL-BYGG Roald, Sverre Roald AS, og HellvikHus,
RoaldHus AS.

Velkomen til oss!

bilde

  bilde

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn